Ismerjen meg minket!

A PANNON-SAFE csoport 1999 óta működik Pécsett és az ország számos nagyvárosában. Az elmúlt évek során több százezer elégedett ügyfélnek segítettünk eligazodni a pénz- és biztosítási piacon tanácsadásunkkal.

Ezen elégedett ügyfélkörre alapozva bővítettük tevékenységünket a Pannon Safe Otthonközvetítő-vel hiszen a százezret meghaladó jelenlegi partnereink között szép számmal találhatunk olyan magánszemélyeket és befektetőket, akik kereskedelmi, ipari vagy lakás célú ingatlanokat keresnek bérlés, vagy vásárlás céljából.

OTTHONKÖZVETÍTŐ irodánk Pécsett, a Pannon Safe irodaházban, a belvárosban a Rét u. 49./ I. emeletén várja ügyfeleit, hétfőtől-péntekig 8 h-tól-16 h-ig , ami mind helyi- és helyközi buszjáratokkal, és gépkocsival is könnyen megközelíthető. Itt ingyenes parkolási lehetőséget is talál, amíg munkatársainkkal konzultál ingatlan adás-vétel, vagy albérlet közvetítés témakörben.

Keressen minket, ha sikeresen akarja bérbe adni, vagy értékesíteni ingatlanát! Százezer ügyfél nem tévedhet. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek: az ingatlan sikeres felvételét követően, ingatlanát saját honlapunkon (www.otthonkozvetito.hu) és egyéb ingatlan portálokon, valamint partner irodáinknál is hirdetjük . Az érdeklődőknek minden esetben személyesen mutatjuk be az Ön ingatlanát. Segítünk az alku folyamatában, az adásvételiszerződés (akár angol-magyar nyelvű) megkötésében és további problémák megoldásában is szívesen rendelkezésre állunk.

Közös célunk OTTHONA közvetítése!

 

 

Szentendrei Zsanett

 

 

 

 

 

 

 

ÜGYFELEINK MONDTÁKNagyon elégedettek voltunk az Otthonközvetítő munkájával. A házunk mindösszesen 3 hét alatt elkelt.
N. R
A legjobb ingatlanközvetítő Pécsett. Ajánlom!
Kiss M
#

Vásárlási tippek

AZONNAL VÁSÁRLÁSI TIPPEKET SZERETNE?

Mit nem szabad figyelmen kívűl hagyni vásárláskor?
Miket vegyen szemügyre feltétlenül a lakásnézőn?
Hogyan alkudjon sikeresen?