Részletes leírás

Pécs-Egyetemváros szívében, az Orvosi Kar és a már épülő Fogászati Klinika közvetlen közelében, a Szigeti úton, a külföldi diákok által is igen kedvelt szektorban, kiváló referencia munkáiról ismert, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező beruházó által megvalósítandó, összesen 6 lakásból, garázsokból, tárolókból és udvari gépkocsi beállókból álló, nagyon modern, minimál stílusú, négyszintes, szigetelt, házközponti gázkazánnal szerelt (lakásonként egyedi mérővel bíró), téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns új építésű, padlófűtéses, loggiával rendelkező lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2021. december 31.-i átadással még leköthetők.

Az épület alsó részében, a pinceszinten kerül kialakításra összesen 5 db, 13,5-19 m2 alapterülettel rendelkező, önálló, zárható garázs (iá.: bruttó 4 mFt/db), a tárolók és gépészeti helyiség, illetve a közlekedő. A társasház udvarában ezen felül helyet kap még 3 db, nem fedett (térfelszíni) gépkocsi beálló is (iá.: bruttó 2 mFt/db).

Ezen ingatlan az épület magasföldszintjén található és összesen 30 m² alapterületű lakótérrel, valamint 9,1 m² nagyságú loggiával rendelkezik. A lakótérben előszoba, konyha-étkező-nappali, és gyönyörű, minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal, szaniterekkel ellátott, zuhannyal felszerelt fürdő-WC kerül kialakításra. A lakáshoz igény esetén garázs, illetve gépkocsi beálló is vásárolható a fentebb megjelölt irányárakon. Ezen lakáshoz a beruházó hozzárendeli a pinceszinten található T1-es tárolót.

Valamennyi lakásban műanyag külső nyílászárók kerülnek beépítésre azzal, az adott ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, ezen felül a minőségi szaniterek, csaptelepek, belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által is igen kedvelt részén található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni.

FONTOS: A hirdetésben szereplő összeg magában foglalja a lakás és egy db, összesen 3,51 m² alapterületű saját tároló irányárát is.

Iár:24.754.000Ft           Érdeklődni: 30/773-9436

További jellemzők

Város:

Egyetemváros

Lakás típusa:

tégla

Állapot:

újépítésű

Fűtés:

gázfűtés

Emelet:

magasföldszint

Fényviszonyok:

napfényes

Parkolás:

Parkolás az udvaron

Építés éve:

2021

Kilátás:

Udvarra néző, Utcára néző,

Extrák

Alacsony fenntartási költség

Erkély

Jó közlekedés

Kaputelefon

Tárolószoba

Amerikai konyha

Étkező

Bútorozatlan

Iskola a közelben

Központi elhelyezkedés

Szigetelt épület

Új nyílászárók

Szigeti úton újépítésű tégla lakás eladó

Alapterület:

30 m2

Cím:

Szigeti út

Egész szobák:

1

Félszobák:

0

24.754.000 Ft

Érdekli az ingatlan?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

+36 30 773 94 36

szentendrei.zsanett##kukac##pannonsafe.hu

Kérdése van?

Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Elfogadom az Üzletszabályzatot és az adatkezelési nyilatkozatot.

MÁSOK EZEKET IS MEGNÉZTÉK

Egyetemvárosban felújított, klímás panel lakás eladó

  • diákoknak
  • áresés
  • új

Egyetemváros

47 m2

1 szoba, 1 félszoba

19.700.000 Ft

Kertváros családbarát új lakóparkjában tégla lakás eladó

Kertváros

80 m2

1 szoba, 3 félszoba

42.000.000 Ft

Uránvárosban világos és otthonos üres tégla lakás kiadó

  • csak nálunk

Uránváros

56 m2

2 szoba, 1 félszoba

85.000 Ft