Részletes leírás

Pécs-Kertváros csendes, nyugodt lakókörnyezetében, ugyanakkor több kereskedelmi egység és szolgáltató közvetlen közelében, nagyon modern, elegáns, minimál stílusú, külső és belső építészeti jegyeiben, valamint az épület nyújtotta műszaki/energetikai tartalom tekintetében már teljes mértékben a XXI. századi igényeket figyelembe vevő lakópark új építésű társasházában, kifejezetten családbarát, erkélyes és kertes társasházi lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2021. december 31.-i átadással még leköthetők.

A helyszín megválasztásakor, valamint a tervezés folyamata során elsőrangú szempont volt a kifejezetten családos vevők igényeinek minél teljesebb figyelembe vétele, különös tekintettel a kényelmes lakóterek és minél gazdaságosabb energetika megalkotására. E körben ugyanakkor a vevők - választásuk szerint - szabadon élhetnek a különböző hitel, lakás takarékpénztár, valamint a CSOK nyújtotta kedvező lakásvásárlási lehetőségekkel.

A nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által már korábban megvalósított lakópark IV. ütemeként összesen 7 lakásból és egy irodából, valamint gk. beállókból álló, modern stílusú, háromszintes (magasföldszint + kettő lakószint), szigetelt téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint műszaki tartalommal bíró bíró, elegáns, lakásonként egyedileg mérhető és szabályozható levegő-víz hőszivattyús fűtésrendszerrel szerelt, valamennyi lakás esetében erkélyekkel rendelkező ingatlanok kerülnek megvalósításra.

Ezen ingatlan az I. emeleten található (a tervrajzon L4. lakásként jelölve) és az összesen 73,7 m² alapterületű lakótérrel és 6,4 m² nagyságú erkéllyel rendelkezik. A lakótérben közlekedő, nagyméretű 26,9 m² alapterületű konyha-étkező-nappali, három külön nyíló hálószoba, külön, kézmosóval szerelt vendég-WC, valamint gyönyörű, minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal, és szaniterekkel felszerelt fürdőszoba kerül kialakításra. A lakáshoz igény esetén még külön fedett gk. beálló (3,5 MFt/db), vagy nem fedett, térfelszíni gépkocsi beálló (1MFt/db) is vásárolható.

Valamennyi lakásban műanyag külső nyílászárók, minőségi szaniterek kerülnek beépítésre azzal, az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek és a csaptelepek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre.

Iár:42MFt     Érdeklődni: 30/773-9436

További jellemzők

Város:

Kertváros

Lakás típusa:

tégla

Állapot:

újépítésű

Fűtés:

egyéb fűtés

Emelet:

1

Fényviszonyok:

napfényes

Parkolás:

Parkolás az udvaron

Építés éve:

2021

Tájolás

észak,nyugat

Kilátás:

Udvarra néző, Kertre/parkra néző,

Extrák

Alacsony fenntartási költség

Erkély

Jó közlekedés

Kaputelefon

Különnyíló szobák

Nappali

Amerikai konyha

Csendes környék

Étkező

Bútorozatlan

Szigetelt épület

Új nyílászárók

Kertváros családbarát új lakóparkjában tégla lakás eladó

Alapterület:

80 m2

Cím:

Kertváros

Egész szobák:

1

Félszobák:

3

42.000.000 Ft

Érdekli az ingatlan?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

+36 30 773 94 36

szentendrei.zsanett##kukac##pannonsafe.hu

Kérdése van?

Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Elfogadom az Üzletszabályzatot és az adatkezelési nyilatkozatot.

MÁSOK EZEKET IS MEGNÉZTÉK

Azonnal költözhető Belvárosi új építésű tégla lakás eladó

Belváros

98 m2

3 szoba, 0 félszoba

54.900.000 Ft

Wallenstein Zoltán u-ban frissen felújított 3 szobás, erkélyes panel lakás eladó

  • csak nálunk

Kertváros

64 m2

3 szoba, 0 félszoba

23.900.000 Ft

Azonnal költözhető Belvárosi új építésű tégla lakás eladó

Belváros

98 m2

3 szoba, 0 félszoba

54.900.000 Ft