Részletes leírás

Pécs-Kertváros csendes, nyugodt lakókörnyezetében, ugyanakkor több kereskedelmi egység és szolgáltató közvetlen közelében, nagyon modern, elegáns, minimál stílusú, külső és belső építészeti jegyeiben, valamint az épület nyújtotta műszaki/energetikai tartalom tekintetében már teljes mértékben a XXI. századi igényeket figyelembe vevő lakópark új építésű társasházában, kifejezetten családbarát, erkélyes és kertes társasházi lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2021. december 31.-i átadással még leköthetők.

A helyszín megválasztásakor, valamint a tervezés folyamata során elsőrangú szempont volt a kifejezetten családos vevők igényeinek minél teljesebb figyelembe vétele, különös tekintettel a kényelmes lakóterek és minél gazdaságosabb energetika megalkotására. E körben ugyanakkor a vevők - választásuk szerint - szabadon élhetnek a különböző hitel, lakás takarékpénztár, valamint a CSOK nyújtotta kedvező lakásvásárlási lehetőségekkel.

A nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által már korábban megvalósított lakópark IV. ütemeként összesen 7 lakásból és egy irodából, valamint gk. beállókból álló, modern stílusú, háromszintes (magasföldszint + kettő lakószint), szigetelt téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint műszaki tartalommal bíró bíró, elegáns, lakásonként egyedileg mérhető és szabályozható levegő-víz hőszivattyús fűtésrendszerrel szerelt, valamennyi lakás esetében erkélyekkel rendelkező ingatlanok kerülnek megvalósításra.

Ezen ingatlan az I. emeleten található (a tervrajzon L4. lakásként jelölve) és az összesen 63 m² alapterületű lakótérrel és 8 m² nagyságú erkéllyel rendelkezik. A lakótérben közlekedő, nagyméretű 22,7 m² alapterületű konyha-étkező-nappali, kettő külön nyíló hálószoba, külön, kézmosóval szerelt vendég-WC, valamint gyönyörű, minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal, és szaniterekkel felszerelt fürdőszoba kerül kialakításra. A lakáshoz igény esetén még külön fedett gk. beálló (3,5 MFt/db), vagy nem fedett, térfelszíni gépkocsi beálló (1MFt/db) is vásárolható.

Valamennyi lakásban műanyag külső nyílászárók, minőségi szaniterek kerülnek beépítésre azzal, az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek és a csaptelepek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre.

Iár:35M Ft       Érdeklődni: 30/773-9436

További jellemzők

Város:

Kertváros

Lakás típusa:

tégla

Állapot:

újépítésű

Fűtés:

egyéb fűtés

Emelet:

1

Fényviszonyok:

napfényes

Parkolás:

Parkolás az udvaron

Építés éve:

2021

Tájolás

kelet,nyugat

Kilátás:

Udvarra néző, Kertre/parkra néző,

Extrák

Alacsony fenntartási költség

Erkély

Jó közlekedés

Kaputelefon

Nappali

Amerikai konyha

Csendes környék

Étkező

Bútorozatlan

Szigetelt épület

Új nyílászárók

Kertváros új lakóparkjában K-Ny-i tájolású 1.emeleti tégla lakás eladó

Alapterület:

71 m2

Cím:

Kertváros

Egész szobák:

1

Félszobák:

2

35.000.000 Ft

Érdekli az ingatlan?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

+36 30 773 94 36

szentendrei.zsanett##kukac##pannonsafe.hu

Kérdése van?

Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Elfogadom az Üzletszabályzatot és az adatkezelési nyilatkozatot.

MÁSOK EZEKET IS MEGNÉZTÉK

Kertváros családbarát új lakóparkjában tégla lakás eladó

Kertváros

80 m2

1 szoba, 3 félszoba

42.000.000 Ft

Egyetemvárosban felújított, klímás panel lakás eladó

  • diákoknak
  • áresés
  • új

Egyetemváros

47 m2

1 szoba, 1 félszoba

19.700.000 Ft

Uránvárosban világos és otthonos üres tégla lakás kiadó

  • csak nálunk

Uránváros

56 m2

2 szoba, 1 félszoba

85.000 Ft