Részletes leírás

Kozármisleny legújabb családi házas lakóövezetében, nagyon szép és elegáns környezetben, nagy szakmai múlttal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósuló, összesen 4 lakásból, és gépkocsi beállókból álló, modern, lakásonként egyedi gázkazánnal szerelt, téglaépítésű szigetelt társasházban, korszerű elrendezéssel, valamint magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, új építésű lakások kedvezményes fizetési kondíciók mellett - a különböző támogatási és hitelkonstrukciók igénybevételének lehetőségével - 2021. szeptember 30.-i kulcsrakész átadással még leköthetők.

A hirdetésben szereplő lakás az épület magasföldszintjén található - a tervrajzon 1. számú lakásként megjelölve - összesen 90,31 m² alapterületű lakótérrel, 10,49 m² nagyságú loggiával, saját kerttel, valamint egy darab térfelszíni (nem fedett) gépocsi beállóval is rendelkezik. A lakótérben előszoba, közlekedő, kényelmes konyha-étkező-nappali, négy darab, külön nyíló hálószoba, gyönyörű, minden igényt kielégítő, modern, minőségi burkolatokkal és szaniterekkel ellátott - a vevők igényei szerint - zuhanykabinnal, vagy káddal rendelkező fürdőszoba, valamint külön - kézmosóval szerelt - vendég WC kerül kialakításra. A nappaliból és az egyik hálószobából közvetlen kijáratot létesítenek a loggiára, onnan pedig a saját kertbe.

Az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevők kívánsága szerint kerül kialakításra, ezen felül a minőségi szaniterek, csaptelepek, belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatók, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre. Az adott lakás ára tartalmazza egy darab gépkocsi beálló árát is, ugyanakkor igény esetén vásárolható további egy belső udvari, nem fedett térfelszíni gépkocsi beálló is.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház Pécstől csak csupán néhány kilométerre fekvő, a többgyermekes vásárlók körében is igen népszerű Kozármisleny legújabb részén fog megépülni, ezért fokozottan ajánljuk minden kedves családos vásárlóink részére.

Iár:49.550.000 Ft       Érdeklődni: 30/773-9436

További jellemzők

Város:

Kozármisleny

Lakás típusa:

tégla

Állapot:

újépítésű

Fűtés:

gázfűtés

Emelet:

magasföldszint

Fényviszonyok:

napfényes

Telek méret:

60 m2

Parkolás:

Parkolás az udvaron

Építés éve:

2020

Kilátás:

Udvarra néző

Extrák

Alacsony fenntartási költség

Jó közlekedés

Kaputelefon

Különnyíló szobák

Nappali

Amerikai konyha

Csendes környék

Étkező

Terasz

Bútorozatlan

Szigetelt épület

Új nyílászárók

Kozármislenyben nappali + 4 hálós újépítésű tégla lakás leköthető

Alapterület:

90 m2

Cím:

Kozármisleny új része

Egész szobák:

1

Félszobák:

4

49.550.000 Ft

Érdekli az ingatlan?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

+36 30 773 94 36

szentendrei.zsanett##kukac##pannonsafe.hu

Kérdése van?

Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Elfogadom az Üzletszabályzatot és az adatkezelési nyilatkozatot.

MÁSOK EZEKET IS MEGNÉZTÉK

Magyarürögi úton újépítésű tégla lakás eladó

Mecsekoldal- Ürög

96 m2

2 szoba, 2 félszoba

54.900.000 Ft

Kozármislenyben nappali + 4 hálós újépítésű tégla lakás leköthető

Kozármisleny

90 m2

1 szoba, 4 félszoba

49.550.000 Ft

Kodály Zoltán u-ban felújított 1.emeleti tégla lakás eladó

Deindol

48 m2

1 szoba, 1 félszoba

22.900.000 Ft