Részletes leírás

Pécsett a Diósi városrészben, családi házas, kertvárosias övezetében, modern, 2 épületből álló, épületenként kettő darab földszinti lakásból és térfelszíni gépkocsi beállókból álló, szigetelt, téglaépítésű társasházban, korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns, lakásonkénti napelemes (elektromos) fűtéssel rendelkező, teraszos, valamint saját kertes kialakítású, új építésű lakások, kedvezményes áron és még az ÁFA emelés előtti fizetési ütemezés mellett 2020. március végi kulcsrakész átadással leköthetők.

Ezen ingatlan - a tervrajzon „B2”-es lakásként megjelölve - összesen 67,53 m² alapterületű lakótérrel, terasszal és 100 m² nagyságú saját kerttel, valamint egy darab udvari gépkocsi beállóval rendelkezik. A lakótérben szélfogó, kényelmes, 25 m² nagyságú konyha-étkező-nappali, három darab, külön nyíló, egyenként 12,09-12,09, valamint 9,76 m² nagyságú hálószoba, modern, minőségi burkolatokkal, szaniterekkel ellátott fürdő és külön vendég WC kerül kialakításra. A nappaliból közvetlen ki lehet menni a teraszra, onnan pedig a saját kertbe.

Valamennyi lakásban redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt (3 rétegű, 7 légkamrás SICO) műanyag külső nyílászáró kerül beépítésre azzal, az adott lakás belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, ezen felül a minőségi szaniterek, csaptelepek, belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre. A radiátoros fűtésről és a bojlerről működő melegvízről egyaránt a tetőn felszerelt - lakásonként 9,5 kW-os – napelemek fognak gondoskodni.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a Diósi városrész közkedvelt részén található, ezért különös tekintettel ajánljuk a gyermekes családoknak is, különös tekintettel arra, hogy ezen beruházás esetén hitel és CSOK is igénybe vehető.  Az irányár magába foglalja a teraszos lakás, a saját kert és egy db gépkocsi beálló ellenértékét is.

Iár:36M Ft       Érdeklődni: 30/773-9436

További jellemzők

Város:

Diós

Lakás típusa:

tégla

Állapot:

újépítésű

Fűtés:

gázfűtés

Emelet:

földszint

Fényviszonyok:

napfényes

Telek méret:

100 m2

Parkolás:

Parkolás az udvaron

Építés éve:

2020

Kilátás:

Udvarra néző

Extrák

Alacsony fenntartási költség

Jó közlekedés

Különnyíló szobák

Nappali

Amerikai konyha

Étkező

Kert

Terasz

Iskola a közelben

Szigetelt épület

Új nyílászárók

Diósi városrészen újépítésű kertes tégla lakás eladó

Alapterület:

67 m2

Cím:

Engel János u mellett

Egész szobák:

3

Félszobák:

1

36.000.000 Ft

Érdekli az ingatlan?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

+36 30 773 94 36

szentendrei.zsanett##kukac##pannonsafe.hu

Kérdése van?

Írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Elfogadom az Üzletszabályzatot és az adatkezelési nyilatkozatot.

MÁSOK EZEKET IS MEGNÉZTÉK

Azonnal költözhető felújított panel lakás egyetemvárosban

Egyetemváros

47 m2

2 szoba, 0 félszoba

100.000 Ft

Illyés Gyula utcában jó állapotú tégla lakás eladó

Kertváros- rózsadomb

54 m2

1 szoba, 1 félszoba

18.500.000 Ft

Diósi városrészen újépítésű kertes tégla lakás eladó

Diós

67 m2

3 szoba, 1 félszoba

36.000.000 Ft